מחקר ופיתוח מוצרי מזון ומשקאות ליצרנים ומפעלי מזון

CHEF'S LAB נשענת על ניסיון קולינרי ארוך שנים, ניתוח אסטרטגי וחקר עולמות השראה, על מנת לפתח עבורכם מוצרים המספקים פתרונות בעלי פוטנציאל מכירתי גבוה.
תהליכי הפיתוח ושיטות העבודה שלנו מותאמים לצרכי הלקוח; אנו יודעים לתת מענה לפיתוח משלב גיבוש הקונספט דרך יצירת אב טיפוס ועד למעבר המוצר לקו היצור, וכן לספק פתרונות לתהליכי שיפור של מוצרים קיימים והתאמתם למגמות עדכניות, לרגולציה ולשינויים בדרישות הצרכנים.

כיצד זה עובד?

יחד אתכם נעריך, האם וכיצד קטגורית המוצר שלכם מציעה מענה לצורכי השוק, ננתח את פרופיל הצרכן המיועד ואת הזדמנויות הצריכה, ונכוון לפיתוח מוצר או סדרת מוצרים, שיתנו מענה לפוטנציאל הקיים. על פיתוח המוצר יהיו אמונים צוות השפים, הקונדיטורים וטכנולוגי המזון שלנו, שיהפכו את החזון שלכם למציאות; נאתר עבורכם ספקים לחומרי גלם ומרכיבי מקור ונפתח מתכונים או פורמולות ייחודיות המותאמות ליצרן, כדי שיתקבל מוצר בעל יתרון משמעותי שישמר לאורך זמן. נוכל גם להציע לכם פתרונות בתחום האריזה והמיתוג, ולחבר אתכם למומחי אסטרטגיות שיווק ומכירות, על מנת לאפשר למוצר שלכם הזדמנות למימוש הפוטנציאל שלו בשוק.

מכלול השירותים שלנו בתחום מחקר ופיתוח מוצרים:

  • מיפוי עסקי והבנת צרכי הלקוח סביב הפרויקט
  • מחקר שוק: מיפוי הקטגוריה, ניתוח פרופיל הצרכן והזדמנויות צריכה
  • חקר השראות ועולמות תוכן מקבילים
  • גיבוש קונספט
  • יצירת אב טיפוס
  • ליווי ותפעול קולינרי של מחקרים סנסוריים
  • מעבר לקו ייצור: גיבוש פרוטוקול ייצור, איתור יצרנים, ליווי הדוק של התהליך עד סופו
  • שיפור והתאמה של מוצרים קיימים למגמות עדכניות, לרגולציה ולשינויים בדרישות הצרכנים
  • פתרונות מיתוג, שיווק ואריזה

פרויקטים נבחרים בתחום מחקר ופיתוח ליצרנים ומפעלי מזון:

  • נסטלה אסם– פיתוח קונספטים קולינריים חדשניים ופיתוח מתכונים משלב מטבח המעבדה ועד ליווי טכנולוגי המזון של מפעלי חטיבות התשלובת

  • מחלבות גד- ליווי קולינרי שוטף ומתן מענה לצרכים מגוונים: פיתוח מוצרים, ייעוץ וליווי מנהלי מכירות

  • יכין- ליווי קולינרי שוטף: ייעוץ בפיתוח אסטרטגיה קולינרית עתידית, פיתוח מוצרים,  הפקה קולינרית של אירועי קד"מ ויח"צ

  • שטראוס– פיתוח קונספטים קולינריים חדשניים ופיתוח מתכונים משלב מטבח המעבדה ועד ליווי טכנולוגי המזון של המפעלים

  • תשלובת ויסוצקי- איתור חדשנויות עבור החטיבות השונות (לחמי, זיתא, ויסוצקי), פיתוח מוצרים במטבח המעבדה והטמעתם במאפיית לחמי

תפריט נגישות