אנו עוסקים במה שבאמת מרגש אותנו – להפוך חלומות קולינריים למציאות.
בוגר מגמת בישול וניהול של בית הספר לקולינריה INSTITUTE PAUL BOCUSE בליון, צרפת. עם סיום לימודיו בישל במשך חמש שנים במסעדות מעוטרות בכוכבי מישלן בפריז, פרובנס וטוסקנה, שם גם רכש שליטה בשפות הצרפתית והאיטלקית. בשיא עבודתו בפריז שימש יאיר במשך כשלוש שנים כסו-שף של מסעדת L'Astrance של השף פסקל ברבו, המעוטרת בשלושה כוכבי מישלן. בשנים שלאחר שובו לארץ בישל כשף במסעדות שונות, שימש כשף מרצה בבתי הספר לבישול המובילים בארץ ועסק בייעוץ קולינרי. בשנת 2009 הקים יאיר את חברת FEINCOOK העוסקת בניהול מיזמים קולינריים ופיתוח מוצרי מזון חדשניים, ומייבאת לישראל מכשירי מטבח חדשניים ומתקדמים למטבח המקצועי והביתי.
בוגר המחלקה הדיגיטלית בבית הספר לאמנות 'קמרה אובסקורה'. שימש שנים ארוכות כטבח ושף של מסעדות בתל אביב ובירושלים. מתמחה בפיתוח מתכונים, פיתוח תוכן קולינרי עבור תכניות בישול, הפקת ספרי בישול ומתכונאות, פיתוח תוכן קולינרי שיווקי, כתיבה למגזינים גסטרונומיים מהמובילים בישראל וניהול הפקות תוכן קולינריות שונות. בשנת 2011 חבר כשותף לשף יאיר פיינברג בחברת FEINCOOK.
במטבח המעבדה עוסקים הצוותים המקצועיים שלנו בפיתוח מוצרי מזון עבור חברות סטארט-אפ חדשניות, רשתות בתי קפה ומסעדות, ויצרניות המזון המובילות בישראל. המטבח מצויד במכשירי הבישול והאפייה המתקדמים בעולם, וכן בחומרי גלם מגוונים וחדשניים, על מנת לספק את הפתרונות המדויקים והמתקדמים ביותר ללקוחותינו.
לאורך השנים הייתה לנו הזכות לארח במטבח המעבדה שלנו לקוחות מכל קשת תעשיית המזון הישראלית.
אז תרצו שנדבר?