תכלול וניהול פרויקטים קולינריים מורכבים למסעדנים ויזמים

CHEF'S LAB מעניקה מטריית שירותים רחבה ליזמים בתחום המזון, עסקי אירוח והסעדה ורשתות: יצירת קונספט קולינרי ופיתוח תפריטים, תכנון מטבחים ותהליכיי עבודה, פתרונות למקסום רווח בענף המזון ועוד.
אנו מלווים יוזמות קולינריות בשלבים שונים של חייהן ומסייעים להן להוציא לפועל את חזונם הקולינרי, תוך יצירת  עסק הפועל ביעילות ורווחיות מרבית.

כיצד זה עובד?

אנו נלמד לעומק את העסק שלכם ואת הדרישות הייחודיות של הפרויקט אותו אתם מבקשים להוציא לפועל, נאתר נקודות חוזק, אתגרים והזדמנויות על מנת לחדד את יתרונותיכם בשוק. נבחן תהליכים ומערכות, על מנת לסייע בתכנון פריסת מטבח יעילה מבחינה תפעולית להבטחת ביצועים מיטביים, עקביים ויעילים. נאתר ספקים שונים במיקור חוץ לייעול ניהול מלאי וחסכון בהוצאות חומרי גלם. נפתח מתכונים ומנות תוך שילוב ידע טכנולוגי מתקדם וטכניקות בישול חדשניות, ונאמן את הצוות המקצועי שלכם בהתאם לפלטפורמות התפעוליות שלכם. נגבש עבורכם אסטרטגיות פעולה עתידית למקסום היעילות התפעולית לאורך זמן, ונבצע אינטגרציה בין כל הפרמטרים השונים לכדי עסק מהודק ורווחי.

מכלול השירותים שלנו בתחום ניהול פרויקטים קולינריים למסעדנים:

יצירת קונספט קולינרי ופיתוח תפריטים

    • חקר שוק, השראות ועולמות תוכן
    • גיבוש קונספט קולינרי
    • יצירת תפריט ופיתוח מנות
    • איתור חומרי גלם וספקים
    • איתור יצרנים למיקור חוץ
    • הכשרת צוותי המטבח
    • יצירת נהלי עבודה ותפעול
    • יצירת ספר מתכונים
    • הקמת קובץ Food Cost

תכנון מטבחים

    • תכנון מבנה המטבח
    • ייעוץ ברכישת ציוד
    • תכנון זרימת העבודה במטבח
    • ליווי הפן הקולינרי בהתאמות נדרשות בתהליכי רישוי

פתרונות למקסום רווח בענף המזון

    • ייעול תהליכי עבודה במטבח
    • ייעוץ בבחירת ציוד המאפשר התייעלות בהוצאות כ"א
    • קישור לספקים שיאפשרו הפחתת עלויות רכש ותפעול
    • ייעוץ בתמחור

פרויקטים נבחרים בתחום תכלול וניהול מיזמים קולינריים מורכבים:

  • רשת בנדיקט– ייעוץ קולינרי ותפעולי ומעבר למיקור חוץ לצורך הגדלת רווחיות הרשת

  • רשת רולדין- פיתוח והאחדת תפריטי הסלטים והכריכים ברשת וליווי המעבר לייצור במפעל המרכזי של הרשת

  • קולינריק רשת מעדניות מבית קשת טעמים- ליווי הקמת הרשת: גיבוש קונספט קולינרי, פיתוח מתכונים וליווי הייצור במפעל "ממוצ'קה", הדרכות צוותים

  • רשת לנדוור- טיפול במוצרי הרשת המורכבים והעברתם לייצור במיקור חוץ, לצורך יצירת אחידות וייעול תהליכים ברשת

  • רשת בתי ספר שדה של החברה להגנת הטבע – שיפור התפריטים והמתכונים מבחינה בריאותית וקולינרית, הדרכה והטמעת המתכונים החדשים בכל סניפי הרשת

  • רשת בובע – פיתוח מתכונים לרשת, ליווי והטמעה של יייצור במפעל מזון ניר עציון

  • רשת מלונות ישרוטל– הטמעת טכניקות בישול מתקדמות והדרכות צוותים

  • רשת מלונות דן– סדנאות חדשנות קולינרית והטמעת טכניקות בישול מתקדמות

  • רשת מלונות פתאל– ייעוץ הרכבת תפריטים, פיתוח מנות, הטמעת טכניקות בישול מתקדמות והדרכת צוותים

  • רשת -re:bar איתור ומיפוי מגמות עולמיות בעולם המשקאות והשייקים, פיתוח קונספט לסדרות משקאות חמים וקרים, פיתוח מתכונים, הטמעה והדרכות צוות

תפריט נגישות